Intrebari diverse

Diverse intrebari ale posesorilor de autoturisme inmatriculate in Bulgaria

– Cartea de identitate
– Certificatul de inmatriculare
– Talon Inspectie Tehnica
– Asigurare Rca + Carte Verde
– Procura Notariala
– Contract de Vanzare Cumparare

– Certificatul de inmatriculare
– Talon Inspectie Tehnica
– Asigurare + Carte Verde
– Procura Notariala

In cazul unui control in trafic, ofiterul de politie poate cere procura notariala , aceasta fiind actul care dovedeste ca dumneavoastra sunteti posesorul autoturismului. In lege nu este mentionat ca sunteti obligat sa traduceti procura, dar pentru a nu intampina probleme este bine ca aceasta sa fie tradusa.

Exista un risc crescut de a primi acte fara acoperire. Putem veni in ajutorul dumneavoastra in cazul in care aveti suspiciuni asupra autenticitatii asigurarii. In maxim 24 de ore putem verifica valabilitatea asigurarii precum si alte date cu privire la aceasta (data eliberarii, data expirarii etc.)

Firma Auto Bulgaria Eood are 6 ani experienta in domeniul Actelor Auto, Inmatricularilor in Bulgaria si Asigurarilor Bulgaria. In acest timp am acumulat un numar foarte mare de clienti multumiti. Ne gasiti intr-un sediu stabil in Craiova, bulevardul Decebal, nr 22. Avem contracte cu 11 societati de asigurare din Bulgaria. Toate asigurarile inclusiv cartile verzi se pot verifica on line.

In acest caz trebuie sa remediati in timp util problema pentru care vi s-a retinut certificatul, dupa care sa luati un act doveditor de la RAR in cel mult 15 zile. Dupa 15 zile de la data retinerii, certificatul se trimite in Bulgaria. Pentru a-l recupera din Bg este necesara prezenta autoturismului la statia KAT din localitatea in care acesta a fost inmatriculat.

Pentru a verifica polita de asigurare Bulgareasca, va rugam accesati acest link:
Verificare Asigurare si Carte Verde